22 Οκτωβρίου 2017

Αλβανοί λήστεψαν τον πρέσβη του Μαρόκου

Αλβανοί λήστεψαν τον πρέσβη του Μαρόκου
Λύθηκε τελικά το μυστήριο της κλοπής του διπλωματικού αυτοκινήτου του πρέσβη του Μαρόκου Samir Addahre, η οποία έγινε την περασμένη Κυριακή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, συνελήφθησαν εχθές και σήμερα δύο άτομα αλβανικής υπηκοότητας τα οποία έχουν οδηγηθεί στη Γ.Α.Δ.Α.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στην ταυτοποίηση των δραστών έπειτα από εξέταση γενετικού υλικού (DNA), στο αυτοκίνητο του πρέσβη το οποίο βρέθηκε την περασμένη Τρίτη παρατημένο στο Γαλάτσι.

Ο πρέσβης του Μαρόκου στην Αθήνα Samir Addahre
Ο πρέσβης του Μαρόκου στην Αθήνα Samir Addahre

Οι υπηρεσίες πληροφοριών του Μαρόκου τέθηκαν σε συναγερμό, και σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, άρχισαν τις έρευνεςΟι δράστες είχαν εισέλθει στην κατοικία του πρέσβη στο Ψυχικό, τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής. Αφού έψαξαν μόνο δύο δωμάτια της οικίας κι ενώ ο πρέσβης βρισκόταν εντός, χωρίς όμως να καταλάβει κάτι, εντόπισαν τα κλειδιά του διπλωματικού του οχήματος. Στη συνέχεια με γρήγορες κινήσεις έκλεψαν το όχημα και εξαφανίστηκαν.

Με το άκουσμα της είδησης αυτής, οι υπηρεσίες πληροφοριών του Μαρόκου τέθηκαν σε συναγερμό, και σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, άρχισαν τις έρευνες. 

Διπλωματικές πηγές, εξηγούσαν στο zougla.gr πως υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να υπήρχε εσωτερική πληροφόρηση προκειμένου να γίνει η ληστεία και γι αυτό οι έρευνες που έγιναν ήταν εξονυχιστικές.
Τελικά αποδείχθηκε πως οι δύο δράστες απλά παρακολουθούσαν την μονοκατοικία και βρήκαν την κατάλληλη στιγμή (ξημερώματα Κυριακής) να εισέλθουν. Βεβαίως όταν κατάλαβαν πως είχαν κλέψει διπλωματικό αυτοκίνητο, τα πράγματα έγιναν δύσκολα γι αυτούς.

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: