17 Σεπτεμβρίου 2016

Με αφορμή πτώση μικρού αεροσκάφους- Το καρτέλ ναρκωτικών στην Αλβανία λειτουργεί ακατάπαυστα

Σεπτέμβριος 17, 2016.

 Με αφορμή την πτώση ενός μικρού ιταλικού αεροσκάφους στην περιοχή Ishmi του Δυρραχίου, αναφάνηκε η ασταμάτητη ροή ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία προς την Ιταλία και γενικότερα προς την Ευρώπη.


Ο πρόεδρος του αντιπολιτευτικού Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα, αντέδρασε με το δημοσίευμα του αεροπορικού δυστυχήματος έξω από το Δυρράχιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «standard» ο Μπάσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι πρόκειται για μια ακόμη μία ένδειξη «που δείχνει ότι το καρτέλ των ναρκωτικών εργάζεται ακατάπαυστα".




Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, κρύβει την αλήθεια για τη διακίνηση των ναρκωτικών που γίνεται από μικρά ιδιωτικά αεροσκάφη από την Αλβανία προς την Ιταλία.



Επίσης, τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν ιταλικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στον πιλότο του αεροσκάφους που προσγειώθηκε ανώμαλα στο αλβανικό έδαφος.


Πρόκειται για τον 68χρονο Αντρέα Γκουίντο Γκουίντι που είχε παλαιότερα άλλο ένα ατύχημα με ιδιωτικό αεροσκάφος στην Ιταλία και είχε κατηγορηθεί από τις ιταλικές αρχές για διαφθορά και άλλα αδικήματα και είχε καταδικασθεί σε  ένα χρόνο φυλάκιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: