28 Ιουλίου 2014

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια - Από 27/7 έως 2/8/2014

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια - Από 27/7 έως 2/8/2014

ΚΡΙΟΣ
102112193_1
Έρωτας: Με τον Δία, τον Ερμή (από την Παρασκευή) και, κυρίως, τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των ερώτων σου, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, τόσο για εσένα που έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση όσο και για εσένα που θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να παντρευτείς ή να επεκτείνεις την οικογένειά σου. Τώρα δεν αποκλείεται να αρχίσεις μία πολλά υποσχόμενη σχέση ενώ οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού...
Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος είναι υπέροχη για διακοπές. Αν, ωστόσο, αποφασίσεις να αφοσιωθείς στη δουλειά, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να αναπτύξεις δημιουργικά σχέδια. Ωστόσο, τα τετράγωνα του Ερμή και του Δία με τον Άρη ενέχουν τον κίνδυνο υπερβολών που μπορεί να σε αφήσουν είτε με άδειες τσέπες είτε με προβλήματα σχέσεων. Να προσέχεις γιατί μπορεί να δώσεις λάθος εντυπώσεις για το άτομό σου και μετά να στεναχωρηθείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω για να μην παρασυρθώ από τους κόλακες που θα μου προσφέρουν εύκολα κέρδη γιατί θα χάσω άδικα την ενέργεια και τον χρόνο μου.

ΤΑΥΡΟΣ
102112181Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο, σχηματίζει ένα πολύ ενθαρρυντικό τρίγωνο με τον Κρόνο, το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις για να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να επιδιώξεις κάτι σοβαρό. Επίσης, τώρα η περίοδος είναι καλή για διακοπές, για να γεφυρώσεις τις αποστάσεις, να φλερτάρεις, να κάνεις καινούργιες παρέες, να διασκεδάσεις. Ο Άρης που μόλις πέρασε στον Σκορπιό, θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σου και θα σε κάνει πολύ νευρικό γι αυτό να προσέχεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, μακράν η καλύτερη επιλογή είναι οι διακοπές. Αν, ωστόσο, οι συνθήκες δεν σου το επιτρέπουν, να θυμάσαι ότι με τη Νέα Σελήνη να φωτίζει τον άξονα οικογένειας – καριέρας, αξίζει να εμπιστευτείς τις δημιουργικές σου ιδέες ή έστω να κάνεις ένα ξεκίνημα, να αρχίσεις τις συζητήσεις για μία δουλειά που είναι σημαντική για σένα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Δία και τον Ερμή από τον Λέοντα να σχηματίζουν τετράγωνα με τον Άρη, δεν αποκλείονται οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις, κυρίως με τα μέλη της οικογένειάς μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ102112182
Έρωτας: Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Λέοντα, το ζώδιο που σχετίζεται με τα ταξίδια, τις επαφές, τις συζητήσεις, την επικοινωνία σου. Εννοείται ότι αρχίζει μία πολύ καλή περίοδος για να πάρεις τις διακοπές σου, να γνωρίσεις καινούργια άτομα, να απολαύσεις τις περιπέτειες και να φλερτάρεις. Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις μία σχέση, θα ανανεωθείς κι αν θέλεις έναν καινούργιο έρωτα, δεν αποκλείεται να τον έχεις, αν φυσικά το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης.
Καριέρα – Οικονομικά: 
Με την Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι (της ασφάλειας, των οικονομικών) να σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνο από το έκτο ηλιακό σου σπίτι (της καθημερινότητας, της εργασίας, της προσφοράς), αναμένονται -σχετικά με την εποχή- ευχάριστες εξελίξεις καθώς τώρα οι κόποι σου θα αμειφθούν. Αν δεν ξεκουράζεσαι σε κάποιο θέρετρο, οι μέρες θα είναι αποδοτικές για τις δουλειές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: 
Να προσέχω όταν οδηγώ γιατί ο Δίας και ο Ερμής από τον Λέοντα (το τρίτο ηλιακό μου σπίτι) θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Άρη, όψεις που με κάνουν επιρρεπή στα ατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
102112183_1
Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και μάλιστα σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο που πριμοδοτεί τις σοβαρές δεσμεύσεις και την ανάληψη ευθύνης για τη σχέση σου. Κι όλα αυτά τα υπέροχα που συσφίγγουν τις σχέσεις και ενώνουν με ιερά δεσμά τα ζευγάρια, συνδυάζονται με το γεγονός ότι είναι ντάλα καλοκαίρι και οι διακοπές όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται. Μην το σκέφτεσαι. Αν μπορείς να αποδράσεις, απόλαυσέ το.
Καριέρα – Οικονομικά: Από τη μια η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σου, είναι θετική για να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητές σου ή να υπογράψεις έναν συμφέροντα διακανονισμό. Από την άλλη ο Δίας και ο Ερμής από το ίδιο περιβάλλον θα σχηματίζουν τετράγωνα με τον Άρη, όψεις που δεν αποκλείεται να εγκυμονούν έκτακτα έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην παρασυρθώ από τους πειρασμούς της αγοράς και κάνω σπατάλες. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσω έκτακτα έξοδα και πρέπει να είμαι προετοιμασμένος/η για το απρόοπτο.

ΛΕΩΝ102112184
Έρωτας: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου υπόσχεται καινούργιες εμπειρίες και πολλές χαρές, φλερτ, παιχνίδια, θέρμη. Πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται από τον Δία ενώ, από την Παρασκευή, το ζώδιό σου θα φιλοξενεί και τον Ερμή. Φαίνεται ότι αυτή η περίοδος θα είναι πολύ ευνοϊκή για τις ερωτικές σου υποθέσεις, εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης αναιρεί εντελώς αυτή την εύνοια. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στο πρόγραμμα! Άνοιξε καρδιά και μυαλά για να τους υποδεχθείς...
Καριέρα – Οικονομικά: Μακράν η καλύτερη επιλογή γι αυτές τις μέρες είναι να πάρεις την άδειά σου, να χαλαρώσεις σε κάποιο όμορφο τοπίο, να ερωτοτροπήσεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου μετά από τον σκληρό χειμώνα που πέρασες. Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάποιες συζητήσεις ή συμφωνίες, προχώρα ακάθεκτος/η γιατί η Νέα Σελήνη είναι καλή για επαγγελματικά ξεκινήματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω τις εκρήξεις μου και τις υπερβολές μου γιατί τα τετράγωνα του Δία και του Ερμή από το ζώδιό μου με τον Άρη από τον Σκορπιό, μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστες καταστάσεις που να με στεναχωρήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
102112185
Έρωτας: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, θα περάσεις καλά με τους φίλους σου, θα βιώσεις ανανεωτικές στιγμές με το ταίρι σου ή φλερτάροντας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες συζητήσεις για το μέλλον με το ταίρι σου. Μην ξεχνάς ότι ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για ρομαντικές βραδιές αλλά αυξάνει και τους κινδύνους να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον άξονα εργασίας, καθημερινότητας, υγείας και τονίζει αυτούς τους τομείς. Μολονότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι συνθήκες είναι ιδανικές για να πάρεις τις διακοπές σου, σε περίπτωση που παραμείνεις στη δουλειά και προσπαθήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, οι κινήσεις σου θα αποδώσουν καρπούς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή να περνάει την Παρασκευή στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, δεν αποκλείεται να γίνουν κουτσομπολιά σε βάρος μου. Ας προσέχω σε ποιους εμπιστεύομαι τις απόψεις και τα μυστικά μου.

ΖΥΓΟΣ
102112186
Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Λέοντα, θέση από την οποία ενεργοποιεί τον άξονα των φιλιών και των ερώτων σου. Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με τον Δία στο ίδιο περιβάλλον αλλά και τον Ερμή που θα βρίσκεται εκεί από την Παρασκευή. Συμπερασματικά, αυτή την περίοδο θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να καλοπεράσεις, να φλερτάρεις, να ενδώσεις σε ερωτικά παιχνίδια. Ας μην ξεχνάμε ότι η περίοδος είναι καλή για να ρίξεις μαύρη πέτρα σε ότι σε απογοητεύει και να αφήσεις ελεύθερο το πεδίο για τα καλύτερα που έρχονται.
Καριέρα – Οικονομικά: Με αυτή τη Νέα Σελήνη και εξ' αιτίας του γεγονότος ότι πρέπει να πανηγυρίσεις για την απελευθέρωσή σου από τον Άρη, οι διακοπές είναι επιβεβλημένες, ακόμη κι αν δεν έχεις τη δυνατότητα να πας σε κάποιο θέρετρο, ακόμη κι αν τις περάσεις στο σπίτι σου, διαβάζοντας ένα βιβλίο και φορτίζοντας τις μπαταρίες σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τα τετράγωνα των Δία και Ερμή με τον Άρη καλά θα κάνω να προσέχω γιατί μπορεί να παρασυρθώ από άσπονδους φίλους που θα μου τάξουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
102112187
Έρωτας: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, φαίνεται ότι θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να ταξιδέψεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να διασκεδάσεις, να χαρείς τον έρωτα χωρίς μάλιστα να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεχειλίσει η ζωή σου από ρομαντισμό και αισθησιασμό (μιας και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι εξάρει τον ρομαντισμό και το συναίσθημά σου). Ωστόσο, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα επιβραβεύσει μόνο τη διάθεσή σου να κάνεις σοβαρές σχέσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Κυριακής στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι, της καριέρας σου, είναι θετική για να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να κάνεις τα σχέδιά σου για τον χειμώνα. Ωστόσο, επειδή η περίοδος είναι θετική για διακοπές και, αν μπορείς, καλά θα κάνεις να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου που σημαίνει λίγη δουλειά και λίγη ανάπαυλα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό μου και σχηματίζει τετράγωνα με τον Δία και τον Ερμή από τον Λέοντα. Ας προσέχω τις εκρήξεις μου κι ας περιορίσω τον ενθουσιασμό μου, ιδιαίτερα σε συζητήσεις που θα αφορούν στην καριέρα μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
102112189
Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στον άξονα που αντιπροσωπεύει, τα ταξίδια, τις καινούργιες γνωριμίες και είναι πηγή χαράς για εσένα. Στο ίδιο περιβάλλον βρίσκεται και ο Δίας ενώ από την Παρασκευή θα περάσει και ο Ερμής. Φαίνεται ότι τώρα αρχίζει μία περίοδος χαράς, ανεμελιάς, μετακινήσεων και φλερτ. Αν ο χάρτης σου το επιτρέπει, δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες ή οι θετικές εξελίξεις στην υπάρχουσα σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι και σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να είναι η αρωγός σου για να κλείσεις με αρκετά συμφέροντες όρους συμφωνίες με εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζες ή να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες σχετικές με τα κληρονομικά σου ή διατροφές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Δίας και ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζουν τετράγωνα με τον Άρη από τον Σκορπιό. Ας προσέχω όταν ταξιδεύω ή οδηγώ γιατί η νευρικότητά μου ή η τάση μου να κάνω ριψοκίνδυνα πράγματα μπορεί να προκαλέσει κάποιο ατύχημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
102112190
Έρωτας: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, το σπίτι των σχέσεών σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και πριμοδοτεί εσένα που θέλεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες της σχέσης σου, να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, να χαράξεις ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σου. Εννοείται ότι επιτρέπονται οι προτάσεις γάμου καθώς επίσης και η ανανέωση των όρκων.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, τον Δία να δεσπόζει στο ίδιο περιβάλλον, της λίμπιντό σου, και όλα αυτά σε συνδυασμό με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα είσαι συγκεντρωμένος/η στη δουλειά σου, ακόμη κι αν είσαι υποχρεωμένος/η να παραμείνεις επί των επάλξεων. Να θυμάσαι ότι με τον Δία και τον Ερμή (από την Παρασκευή) στον Λέοντα να σχηματίζουν τετράγωνα με τον Άρη, θα πρέπει να προσέχεις τις οικονομικές σου δοσοληψίες, ιδιαίτερα με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, κλπ.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι συζητήσεις που θα κάνω τώρα για τις δουλειές μου δεν αποκλείεται να αποδώσουν, ακόμη κι αν γίνουν κάτω από συνθήκες παρέας ή διακοπών.


 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
102112191
Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου στην ηλιακή σου οικοθεσία και φιλοξενεί τον Δία. Όλα αυτά συνηγορούν υπέρ των αισθηματικών σου και υπόσχονται ότι θα γεφυρώσεις τις αποστάσεις, θα φλερτάρεις, θα παίξουν τα ματάκια σου ενώ δεν αποκλείεται να απολαύσεις παιχνίδια μεγάλης έντασης. Αξιοποίησε τις περιστάσεις για να πάρεις τις διακοπές σου και να περάσεις καλά, φλερτάροντας, διασκεδάζοντας, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα σου που, ομολογουμένως, είναι πολύ πιεστική εδώ και αρκετό καιρό.
Καριέρα – Οικονομικά: Η καλύτερη επιλογή για αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές καθώς τα άστρα ευνοούν τα καλοκαιρινά παιχνίδια κι εσύ χρειάζεσαι οπωσδήποτε ξεκούραση. Αν, ωστόσο, θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις με σημαντικά άτομα για να δημιουργήσεις ένα πρόσφορο έδαφος για να ευδοκιμήσουν οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις, αυτές οι μέρες προσφέρονται για τέτοιου είδους εγχειρήματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό και δεν αποκλείεται να αναγκαστώ να αναβάλω επαγγελματικά ή οικογενειακά βάρη. Επειδή σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Δία, ας προσέχω τις παρορμήσεις μου και, κυρίως, τι λέω και πού.

ΙΧΘΥΕΣ
102112192
Έρωτας: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, των ερώτων σου και μάλιστα σε τρίγωνο με τον Κρόνο, φαίνεται ότι όχι μόνο θα περάσεις καλά, θα φλερτάρεις, θα απολαύσεις τον έρωτα και θα είσαι δημιουργικός/η αλλά και θα ανοίξουν οι ορίζοντές σου για να κάνεις μια πιο σοβαρή κίνηση στον αισθηματικό σου τομέα.
Καριέρα – Οικονομικά: Μακράν η καλύτερη επιλογή είναι να πάρεις τις διακοπές σου για να απολαύσεις τις χαρές του καλοκαιριού με άστρο σου τη Θεά του έρωτα, Αφροδίτη. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον τομέα της καθημερινότητάς σου, υπόσχεται αρκετά καλές εξελίξεις στη δουλειά, ιδιαίτερα αν θέλεις να προωθήσεις τώρα κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο ή αν θέλεις συμμάχους για να το βάλεις σε εφαρμογή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα τετράγωνα του Δία και του Ερμή με τον Άρη πρέπει να με κρατούν σε εγρήγορση ώστε να μην κάνω κάποιο σημαντικό λάθος στη δουλειά αλλά και προκειμένου να προσέχω την υγεία μου και να αποφεύγω τις υπερβολές στο φαγητό και το αλκοόλ.


Πηγή: http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: