23 Ιουνίου 2014

ΑΛΒΑΝΙΑ: Η επόμενη μέρα στο Λαζαράτι. Μόνο ο Ράμα βλέπει έτσι το Λαζαράτι ,σύμφωνα με τη φωτογραφία που ανέβασε στο facebook!

Να αλλάξει την εικόνα του χωρίου του χασίς, Λαζαράτι, βαλθηκε ο Αλβανός πρωθυπουργός. Ως λάτρης των social media, καθώς, ότι κι 'αν κάνει, κι 'όπου πηγαίνει θα αναρτήσει τις κινήσεις του, ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook που μόνο οφθαλμαπάτη μπορεί να χαρακτηριστεί εάν την συγκρίνουμε με την πραγματική εικόνα του χωριού. Σύμφωνα με τον Έντι Ράμα, η λεζάντα γράφει: "Aυτή είναι η φωτογραφία της ημέρας''.

Θα μπορούσε να είναι και κουίζ. Μόνο που κανείς δεν θα έβρισκε ότι η φωτογραφία αυτή είναι από το Λαζαράτι. Πως αλλιώς να το φανταστεί ;!



Το ήρεμο τοπίο, μια γυναίκα, ήρεμη, πλέκει δίπλα στα ζώα που βόσκουν στο καταπράσινο λιβάδι, ήρεμη ρυθμοί ζωής, η καθημερινότητα... Παραλίγο να μας παρασύρει η πράσινη οφθαλμαπάτη, καθώς λίγο έλειψε να νομίζουμε ότι ξαφνικά θα εμφανιστούν μπροστά ...μια βασιλοπούλα ή ένας πρίγκιπας πάνω στο άλογο. Μόνο που η πραγματικότητα μιλάει από μόνη της, καθώς, αυτό που συνέβη μετά την έφοδο της αλβανικής αστυνομίας στο Λαζαράτι υποδεικνύει περίτρανα ότι το αλβανικό κράτος έχει συνυπάρξει μαζί με το έγκλημα εδώ και 20 χρόνια. Μετά την είσοδο της αστυνομίας τα πλάνα από το χωριό προκαλούν τρόμο. Σε κάθε σπίτι υπάρχουν ναρκωτικά και όπλα. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι με σάκους χασίς, δεκάδες είναι τα σπίτια - εργαστήρια για επεξεργασία σκληρών ναρκωτικών, όπως ηρωίνη, σπίτια - σκοπευτήρια έτοιμα για πόλεμο, όπλα όλων των ειδών και το σημαντικότερο μέχρι τώρα υπάρχουν μόνο δυο συλλήψεις και 800 Αλβανοί αστυνομικοί ακόμα να ψάχνουν να συλλάβουν εκείνους που πυροβολούσαν εναντίον τους.

Ο ανύπαρκτος Αλβανός εισαγγελέας που έλαμψε δια της απουσίας του, καθώς δεν βρέθηκε από την πρώτη στιγμή μαζί με την αστυνομία για να τεκμηριώσει τα εγκληματικά στοιχεία των "άφαντων" κακοποιών καλλιεργητών και εμπόρων ναρκωτικών.

Αυτή είναι η πραγματική ειδυλλιακή φωτογραφία της ημέρας από το Λαζαράτι σήμερα.

Πηγή:himara.gr, http://epirus-tv-news.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: