10 Μαρτίου 2013

Με επιτυχία η κοπή της καθιερωμένης πίτας της Αδελφότητας Βελιάχοβου 2013"

'Όπως παλιά'' Έτσι θα μπορούσαμε να ονομάσουμε αυτή τη βραδιά του Σαββάτου, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Κοπή Πίτας», που διοργανώσε μαζί  με την Αδελφότητα Λύβενας το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου , στην αίθουσα εκδηλώσεων VIEWHALL (Λεωφόρος Καραμανλή 177 & Σχινων 2 – Αχαρναί Αττικής).  Γιατί το Βελιάχοβο και η Λύβενα , στην παιδεία, στην δουλειά, στους αγώνες , στην χαρά και στην λύπη είταν πάντα μαζί.  Γλεντήσαμε και  χορέψαμε με παραδοσιακά τραγούδια  , διασκεδάσαμε με τους ήχους του κλαρίνου του  Κώστα Σταύρου, και στο τραγούδι ο Δημήτρης Χαντζάρας  .

Στην εκδήλωση καλεσμένη είταν:  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής (σε μια σπάνια εμφάνιση εκπροσώπου της αριστεράς σε Βορειοηπειρώτικες εκδήλωσης) αναφερόμενος στις συντάξεις του ΟΓΑ δήλωσε
πως, οι επερωτήσεις επί της ουσίας δεν αλλάζουν τίποτα στο ζήτημα των συντάξεων απλά είναι ένας τρόπος ο
εκάστοτε βουλευτής να δείχνει το ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο θέμα. 
Η γνωστή δημοσιογράφος του  τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΙ,  Μάγδα Τσέγκου.
Στο σύντομο χαιρετισμό της  η κα. Τσέγκου  ανέφερε ότι θα είναι δίπλα και θα υποστηρίζει κάθε αγώνα των βορειοηπειρωτών και ο πρόεδρος   της ΈΝΟΣΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΉΤΩΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ. 


Δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή για το θέμα των συντάξεων του ΟΓΑ στην κοπή της πίτας της Λύβενας και του Βελιαχόβου 16 Φεβρουαρίου 2013 (σε μια σπάνια εμφάνιση εκπροσώπου της αριστεράς σε Βορειοηπειρωτικές εκδήλωσης).




ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΒΕΛΙΑΧΟΒΙΤΩΝ 2011


Δεν υπάρχουν σχόλια: